Σοκαριστικές σκηνές, με άγριο κυνηγητό, εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το Cretalive, εξαγριωμένο πλήθος δεκάδων νεαρών ατόμων στράφηκε κατά δύο αλλοδαπών, Παλαιστινίων συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός ότι ο ένας από αυτούς παρενόχλησε μια κοπέλα.

Οι εικόνες που μετέφεραν μάρτυτες περιλαμβάνουν άγριο κυνηγητό, με τον έναν από τους κυνηγημένους να καταφεύγει σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής, προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα, ενώ ο δεύτερος εικάζεται ότι κατάφερε να διαφύγει στους γύρω δρόμους.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να κατευναστεί το μένος των «κυνηγών». Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον αλλοδαπό που είχε βρει «καταφύγιο» στο κατάστημα, ωστόσο ακόμα και την ώρα της προσαγωγής δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες προς το μέρος του ενώ κάποιοι εκτόξευσαν και διάφορα αντικείμενα, όπως μπουκάλια.

Με την αποχώρηση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα υποβληθούν μηνύσεις για το περιστατικό.