Το super-premium δομινικανό ρούμι Brugal 1888 ενισχύει τη γευστική εμπειρία που προσφέρει στους λάτρεις των εκλεκτών αποσταγμάτων, δημιουργώντας τη δική του χειροποίητη σοκολάτα σε συνεργασία με την Kakau Worship. 

Το premium brand Brugal, εστιασμένο σε προϊόντα που δημιουργούν αξία και προσφέρουν γευστικές εμπειρίες, δημιούργησε μια υψηλών προδιαγραφών βιολογική, χειροποίητη μαύρη σοκολάτα με 65% περιεκτικότητα σε κακάο. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό διπλής ωρίμανσης απόσταγμα Brugal 1888, η ομώνυμη σοκολάτα δημιουργεί μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία, καθώς το ένα προϊόν συμπληρώνει και αναδεικνύει ιδανικά τη γεύση και τα ιδιαίτερα αρώματα του άλλου. Ο έντονος και απολαυστικός χαρακτήρας του Brugal 1888, με τη μακρά και βελούδινη επίγευσή του, δένει απολαυστικά με τη νέα σοκολάτα που βασίστηκε στη συνταγή της βραβευμένης Περουβιανής σοκολάτας της Kakau Worship, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία απόλαυσης στους λάτρεις του ρούμι.

Για τον μήνα Ιούνιο, κάθε αγορά μιας φιάλης Brugal 1888 θα συνοδεύεται και από την ιδιαίτερη αυτή σοκολάτα, σε επιλεγμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το .facebook και το linkedin