Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην οδό Πέτρου Ράλλη. Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα εξαιτίας της τρελής πορείας αυτοκινήτου, που προκάλεσε τον θάνατο μίας γυναίκας και ενός άνδρα.

Αρχικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για νεκρό παιδί, περίπου 10 ετών, διαψεύστηκαν από πηγές της Τροχαίας.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν αρχικά αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος. Ένα αυτοκίνητο Smart χτύπησε ένα ταξί και στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο, ανέπτυξε ταχύτητα.

Στο σημείο του σοβαρού τροχαίου, έξω από τη διεύθυνση Αλλοδαπών, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και στην τρελή πορεία του χτύπησε και σκότωσε μια γυναίκα. Από τη σύγκρουση, η γυναίκα διαμελίστηκε.

Ακολούθησε η σύγκρουση του Smart με άλλα αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι, ενώ στην πορεία του βρέθηκε και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε.

Μία ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο και ακρωτηριάστηκε. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Δύο άλλα άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Δείτε τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο σημείο του σοβαρού τροχαίου:

Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΑΒ διευκρινίζεται πως το Κέντρο ανταποκρίθηκε σε πέντε λεπτά, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και δύο Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης.

Παρελήφθησαν δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και τρεις τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και δύο πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.