Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται η γυναίκα που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Πέτρου Ράλλη και στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η βαρύτατα τραυματισμένη γυναίκα έχασε τα δύο της πόδια.

Ελαφρύτερα τραυματισμένος είναι και ένας αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα, νοσηλεύεται και ο οδηγός του μοιραίου Smart που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε πεζούς, προκαλώντας τον θάνατο ενός νεαρού αστυνομικού και μίας γυναίκας αλβανικής υπηκοότητας.

Ο οδηγός αναμένεται να υποβληθεί σε εξέταση αίματος για να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει για το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του Smart, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

Αρχικά «θέρισε» την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι, η οποία εξέπνευσε επιτόπου. Στη συνέχεια το «τρελό» ΙΧ έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.