«Βλέπω τη νταλίκα να παίρνει σβάρνα οχήματα και να πετά κόσμο δεξιά και αριστερά… Σώθηκα για 10 μέτρα», είναι τα πρώτα λόγια ενός αυτόπτη μάρτυρα της φονικής καραμπόλας που σημειώθηκε χθες στην Εγνατία οδό, που κόστισε τη ζωή πέντε ανθρώπων, ενώ τραυματίστηκαν 32.

Ο κ. Σαριγιαννίδης, που ήταν παρών την τραγική εκείνη ώρα λέει ότι «τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλειπή. Δεν είδα πουθενά την Τροχαία». Σήμερα, ξαναπέρασε από το ίδιο σημείο. Ένεκα η δουλειά του. Η εικόνα που αντίκρισε ήταν διαφορετική όμως. «Σήμερα υπάρχει σήμανση. Χθες δυστυχώς δεν υπήρχε». Το ίδιο υποστηρίζει άλλος ένας αυτόπτης μάρτυρας. Ο Γιάννης Γιαννάκης τονίζει: «Δεν υπήρχε πουθενά η Τροχαία».

Η απάντηση της Τροχαίας ήταν: «Υπήρχαν δύο περιπολικά με τρεις άνδρες». Από την άλλη,, οι ιθύνοντες της Εγνατίας οδού λένε ότι «είχαμε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας», ρίχνοντας τις ευθύνες στην Τροχαία.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.