Καλωσορίζουμε τη νέα ολοκληρωμένη σειρά μικροσυσκευών Pitsos για το πρωινό, την προετοιμασία φαγητού και την καθαριότητα. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και σχεδόν
150 χρόνια.

Ύστερα από το λανσάρισμα και των κλιματιστικών, καλωσορίζουμε σήμερα τη νέα οικογένεια μικροσυσκευών Pitsos για το πρωινό, την προετοιμασία φαγητού, το σκούπισμα και το σιδέρωμα, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογένεια συσκευών Pitsos.

Η γκάμα περιλαμβάνει από τις περισσότερο γνωστές συσκευές, όπως ηλεκτρικές σκούπες, σίδερα, αποχυμωτές, βραστήρες, μίξερ χειρός κ.λ.π. έως και αρτοπαρασκευαστή, βαφλιέρα, πλυντική σκούπα, κρεατομηχανή.

Οι νέες συσκευές είναι προσανατολισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας με τη γνωστή αξιοπιστία της μάρκας Pitsos.

Η πρώτη παρουσίαση των μικροσυσκευών Pitsos πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Οινοποιείο «Οινότρια Γη –Κώστα Λαζαρίδη», παρουσία εμπόρων ηλεκτρικών συσκευών από όλη την Ελλάδα. Οι προσκεκλημένοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη νέα σειρά και είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά την ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών, τη λειτουργικότητα και το σύγχρονο design τους.

Pitsos. Ένα όνομα, μία πλήρης σειρά οικιακών συσκευών, κλιματιστικών και μικροσυσκευών, εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες.