Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού παρουσιάστηκε στις 30 Μαρτίου η ανανεωμένη στρατηγική με την οποία το CEO Clubs Greece ανοίγει την αυλαία της δεύτερης δεκαετίας λειτουργίας του. Κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής εκδήλωσης, η Πρόεδρος κα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλυσαν  το νέο στρατηγικό αφήγημα και την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα του Club: αλλαγές που ευθυγραμμίζονται  στις εξελίξεις της Ελληνικής αγοράς και εμπνέονται από την ολιστική αντιμετώπιση όλων των πτυχών ζωής των μελών του.

Η αρχή της δεύτερης δεκαετίας λειτουργίας του CEO Clubs Greece στιγματίστηκε από την πανδημία, η οποία, λειτουργώντας ως καταλύτης, επέφερε και επιτάχυνε αναγκαίες αλλαγές στην επιχειρησιακή νοοτροπία στη χώρα μας. Το CEO Clubs Greece, ανταποκρινόμενο στους ραγδαίους αυτούς μετασχηματισμούς, προχώρησε σε επαναπροσδιορισμό του οράματος, του ρόλου, των δράσεων και της εικόνας του, ώστε να εξακολουθήσει να στέκεται επάξια στο πλευρό των CEOs, αρωγός και συν-εμπνευστής του μέλλοντος που οραματίζονται. 

Αποφασισμένο να συμμετέχει ενεργά στα κύματα της αλλαγής, το CEO Clubs Greece εξελίσσεται πλέον σε ένα «Σπίτι» συλλογικής σοφίας, αειφόρου ανάπτυξης και μελλοντικής σκέψης που εξασφαλίζει την βελτίωση της ζωής των μελών του και αφήνει τη «σφραγίδα» του στην ανάπτυξη ηγεσίας της νέας εποχής. «Οραματιζόμενοι από το μέλλον», αναφέρει η κ. Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Προέδρος του CEO Clubs Greece, «προχωρήσαμε σε αναθεώρηση του σκοπού και της στρατηγικής μας και δημιουργήσαμε ένα νέο στρατηγικό αφήγημα το οποίο, υποστηριζόμενο και από την ανανεωμένη εταιρική μας ταυτότητα, θέλουμε να αποτελέσει την εξελικτική δύναμη του οργανισμού μας και την έμπνευση για συν-δημιουργία με τα μέλη μας. Βάσει αυτού του σκεπτικού, θέτουμε και όλες τις δράσεις της φετινής χρονιάς κάτω από τη θεματική «Leading into the Light», τονίζοντας ακόμα περισσότερο την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για το Club, τα μέλη μας, καθώς και ολόκληρη την Ελληνική και παγκόσμια οικονομία».

Main Partner: Public Power Corporation S.A.-Hellas

Diamond Partners: Goldair Tourism, Leaseplan, COSMOTE e-value

Platinum Partners: Chivas, Coffee Island, TNT, Weber Shandwick, IWG, Generation Y, Papastratos

Golden Partners: AIG, Cisco, Goldair Handling, Bausch Health, Daikin, SARGIA Partners, EY, Signify, 

Silver Partners: Diastasis, iSquare, Pressious Arvanitidis, Iron Mountain, UNISON

Media Partners: LiveOn, Banks.com.gr, Global Sustain, OnDeck

Σχετικά με το CEO Clubs: 

Το CEO Clubs Greece ιδρύθηκε το 2009 ως παράρτημα του CEO Clubs Int’l, ενός από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως, με πάνω από 15,000 μέλη. Μετά από 11 χρόνια δράσης, το CEO Clubs Greece αναγνωρίζεται πλέον ως το πιο προοδευτικό Club επιτυχημένων CEOs and Επιχειρηματιών στη χώρα μας – μια δυνατή φωνή για την ηγεσία της νέας εποχής – και απαριθμεί 150 μέλη, των οποίων το σύνολο του τζίρου των επιχειρήσεων ανέρχεται στο 4% του ΑΕΠ της χώρας.