Κοντά στην ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εργασίες συνεχίζονται σε Άγιο Στέφανο, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσο, Εκάλη και Κηφισιά, με 400 σπίτια να παραμένουν χωρίς ρεύμα.

 «Ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Να σημειωθεί ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά. Όσα νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ είχε ανακοινώσει επιπλέον ελαφρύνσεις σε όσους πελάτες της αντιμετώπισαν προβλήματα ηλεκτροδότησης τις τελευταίες ημέρες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.