Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 μίλησε τηλεφωνικά ο Δημήτρης Λιγνάδης και τόνισε πως προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία του εν μέσω εξελίξεων ενώ σημείωσε πως είναι προετοιμασμένος για τα πάντα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέφερε πως: «Υπάρχει εδώ και ένας μήνας μια τεράστια επίθεση φημών, κλίματος, υπονοουμένων, εννοουμένων που δέχομαι εγώ, καταγγελίες στα media, στα social media, τις οποίες πληροφορούμαι. Αλλά είναι ένας κυκλώνας ο οποίος μέχρι στιγμής υπάρχει εκεί, σε αυτά τα μέρη που σας είπα. Καταγγελία στα χέρια μου εγώ δεν έχω πάρει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Επομένως, πως αποφασίζεται η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου; Πως αποφασίζεται; Από τα θρυλούμενα; Από τις φήμες; Σίγουρα η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου δεν αποφασίζεται από…από…από τις φήμες ή κάποιες καταγγελίες οι οποίες είναι στον αέρα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε πως: «Προσπαθώ να διατηρώ τη ψυχραιμία μου. Προσπαθώ, δεν είναι καθόλου εύκολο. Να είμαι νηφάλιος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος πραγματικά. Σε δεύτερο χρόνο, για να ξέρω και εγώ τι έχω στα χέρια μου, ίσως μπορεί κανείς να ερμηνεύσει πολλά πράγματα, με πιο ψύχραιμο μυαλό. Να ξέρετε πάντως ότι είμαι ένας άνθρωπος που πριν κάνει την οποιαδήποτε κριτική, εξαντλεί την αυτοκριτική του» και κατέληξε: «Είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα».