Συγκλονίζει ο πατέρας της 9χρονης που υπέστη αλλεργικό σοκ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για τρίτο 24ωρο στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

«Μια προσευχή κι ένα κεράκι όποιος μπορεί αυτό, τίποτα άλλο. Η μικρή είναι πολύ δυνατή, αυτό μας δίνει κουράγιο. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό δυστυχώς» αναφέρει ο πατέρας του μικρού κοριτσιού μέσω του LIVE NEWS,

Η κατάσταση υγείας της μικρής, παραμένει κρίσιμη. Οι θεράποντες γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς γιατί έχουν δώσει ψυχή και σώμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει… είναι δύσκολη η κατάσταση πολύ. Το παλεύει το μικρό, το παλεύουν και οι γιατροί…» συμπληρώνει ο πατέρας.

Περισσότερες από 5 ώρες σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου προσπαθούσε να επαναφέρει τη μικρή από διαδοχικές ανακοπές. Το μεσημέρι της Δευτέρας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Tο πρωί της Δευτέρας το 9χρονο κορίτσι έπαθε αλλεργικό σοκ μετά από κέρασμα συμμαθήτριάς της για τη γιορτή της. Έχοντας αλλεργικό άσθμα, το μικρό κορίτσι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικό στο τι κατανάλωνε. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά ο οργανισμός της αντέδρασε διαφορετικά.

«Το ήξερε και ήταν πολύ ευαισθητοποιημένο παιδάκι. Ήταν η κακιά η ώρα» σημείωσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Μέσω του LIVE NEWS, ο πατέρας της 9χρονης δηλώνει συγκινημένος για τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει.

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έχει σταθεί τόσο πολύ και προσευχόμαστε όλοι να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Καλή δύναμη σε όσους περνάνε τέτοιες καταστάσεις και δεν έχω να πω κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Το 9χρονο κοριτσάκι βρίσκεται σε καταστολή στη ΜΕΘ παίδων με την κατάσταση της υγείας της να εμφανίζει σταθεροποιητικές τάσεις.