Η Amita Motion διοργανώνει τον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό θετικής ενέργειας και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα 2ήμερο ταξίδι στην Μύκονο & συσκευασίες Amita Motion.

Bγάλε φωτογραφία αυτό που εκφράζει θετική ενέργεια για εσένα & ανέβασε* την στο profile σου στο Instagram μαζί με το hashtag #PositiveMe_AmitaMotion και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, με τη θετική σου ματιά, για να κερδίσεις τα μεγάλα δώρα της Amita Motion και πέρασε ένα καλοκαίρι γεμάτο θετικές εμπειρίες!

Διάρκεια διαγωνισμού έως τις 31 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://instagram.com/amitamotion

*Με την ανάρτηση φωτογραφίας στο Instagram με το ειδικό hashtag #PositiveMe_AmitaMotion συμμετέχεις στο Διαγωνισμό & δηλώνεις ότι έχεις διαβάσει, αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής http://thetikienergeia.gr/termsPositiveMeContest.html & ότι συναινείς στη συλλογή & επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για το σκοπό του διαγωνισμού.

Λίγα Λόγια για την Amita Motion:

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά αποτελεί, δικαιολογημένα, τον επίσημο χυμό των νέων, καθώς εκτός από τη μοναδική του γεύση, τις διατροφικές του αξίες και την ενέργεια που προσφέρει στον οργανισμό, συνδυάζει και την ασύγκριτη απόλαυση. Η Amita Motion έχει αλλάξει, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές τον χυμό.