Μία σειρά από εκπλήξεις, διαγωνισμούς και μοναδικά δώρα περιμένουν τους φίλους των αγαπημένων παγωτών Nirvana, στην ολοκαίνουργια σελίδα στο Facebook, Nirvana Greece!

Ο πρώτος μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε με τα πιο playful Nirvana του φετινού καλοκαιριού, τις δύο νέες απολαυστικές γεύσεις παγωτού Nirvana Frozen Yogurt.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε τη νέα σελίδα Nirvana Greece στο Facebook και να μπείτε στην εφαρμογή «PLAY ASTAMATITA» για ασταμάτητο παιχνίδι με τον ανατρεπτικό και fun Yooogi των Nirvana Frozen Yogurt.

Φτιάξτε τη διάθεση του Yooogi, συγκεντρώνοντας πόντους για τη μεγάλη κλήρωση! Πώς θα το καταφέρετε; Εύκολα! Ανεβάζοντας στην εφαρμογή, τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, σχόλια ή κάνοντας share το διαγωνισμό. Κάθε μέρα οι φαν της σελίδας έχουν τη δυνατότητα να παίζουν έως και 4 φορές, συγκεντρώνοντας έτσι πόντους που αντιστοιχούν σε συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.

«PLAY ASTAMATITA» λοιπόν για να κερδίσετε ένα τετραήμερο ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα και 300 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας για τα ψώνια και τη ψυχαγωγία σας στο ταξίδι, 5 Yoga Weekends για 2 άτομα και 20 δωροεπιταγές των 100 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας! Η εφαρμογή θα είναι ενεργή και θα συλλέγει συμμετοχές μέχρι και τις 7 Ιουλίου 2014.

Φέτος το καλοκαίρι, μπείτε σε… «playful mode», κάνοντας Like νέα στη σελίδα των παγωτών Nirvana στο Facebook.