Στο πλευρό των απόρων κα των αστέγων της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 40 εστιάτορες της πόλης μοιράζοντάς τους πρωτοχρονιάτικα γεύματα. Η εν λόγω κίνηση συμβολίζει την ευχή τους να μην μείνει κανένας συνάνθρωπος χωρίς φαγητό με την αλλαγή του χρόνου.

Από το πρωί ετοιμάστηκαν περίπου 200 γεύματα στο εστιατόριο του Στέφανου Σαράτση, που βρίσκεται στην περιοχή της Πολίχνης.

Ο κ. Σαράτσης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από την έναρξη του δεύτερου lockdown ετοιμάζει καθημερινά γεύματα για άπορους, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν σήμερα και άλλοι συνάδελφοί του που μοίρασαν φαγητά, γλυκά, φρούτα αλλά και βασιλόπιτες.

Από τις 11 το πρωί και μετά σχηματίστηκε ουρά έξω από το κατάστημα όπου έγινε η διανομή του φαγητού, με τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις και το υγειονομικό πρωτόκολλο και να εύχονται το 2021 να είναι ένας πολύ καλύτερος χρόνος.

(φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.