Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο του χρόνου, σε όλους μας αρέσει να αισθανόμαστε ξεχωριστοί και να μας προσέχουν. Αυτά τα τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα, ακόμη περισσότερο, γιατί πρέπει να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα μέτρα προφύλαξης, στις προσωπικές μας ανάγκες, στη μάχη με τον χρόνο και (να μην το ξεχνάμε αυτό) τις οικονομικές δυσκολίες…

Δύσκολη άσκηση, αλλά τουλάχιστον στον τομέα των προμηθειών μας έχουμε έναν σημαντικό σύμμαχο: την ΑΒ Βασιλόπουλος, που με το ΑΒ Εshop μάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουμε μέσα από 11.000 προϊόντα και 2.000 προσφορές κάθε μέρα! Και που για να φτάνουν οι επιλογές μας στην πόρτα μας γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομία, επένδυσε και δημιούργησε νέες υπηρεσίες, αλλά και ένα «υπερ-κατάστημα»: το ΑΒ Ηome Shop Center!

To AB Home Shop Center είναι ένα κέντρο διανομής αποκλειστικά για εμάς που κάνουμε τα ψώνια μας online, μέσα από το αγαπημένο AB Eshop. Mια ιδιαίτερα καινοτόμα δομή που λειτουργεί για να εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες για την Αττική. Στις εγκαταστάσεις του, δεν θα βρούμε πελάτες, παρά μόνο ανθρώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος να γεμίζουν «e-καλάθια» – ένα από αυτά μπορεί να είναι το δικό σου.

Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ, δημιούργησε ήδη 260 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες σταδιακά θα γίνουν 400! Λειτουργεί με συστήματα που έχουν βασιστεί σε «έξυπνους» αλγόριθμους, με σημαντικά πλεονεκτήματα. Έτσι επιτυγχάνει να εξυπηρετεί καθημερινά ολοένα και περισσότερους πελάτες, πιο γρήγορα και πιο «οικολογικά».

Τo AB Home Shop Center συμβάλει στο να έχουμε:

  • Ταχύτερη εξυπηρέτηση
  • Βελτιστοποίηση στη διανομή και την παράδοση των ηλεκτρονικών παραγγελιών
  • Επιλογή μέσα από μια ποικιλία 11.000 προϊόντων, που κάθε μέρα εμπλουτίζεται
  • Κορυφαία ποιότητα ΑΒ
  • Περισσότερες από 2.000 προσφορές καθημερινά
  • Καλές τιμές
  • Απόλυτη ασφάλεια και προστασία

Και επειδή, όπως είπαμε, αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, αξίζει και το γιορτινό καλάθι να είναι ξεχωριστό. Η ΑΒ φρόντισε ώστε το ΑΒ Eshop να «φορέσει τα καλά του» και να είναι ένα κλικ μακριά από την πόρτα μας και, μάλιστα, τις περισσότερες Κυριακές μέσα στον Δεκέμβριο!

Εγώ πάω μια “βόλτα” στο ΑΒ Εshop. Ελάτε!