Ένα έγγραφο το οποίο έχει φτάσει ήδη στα χέρια αρκετών ιδιοκτητών ακινήτων στις Κολώνες Σαλαμίνας, έχει προκαλέσει την αναστάτωσή τους, καθώς καλούνται από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά σε ακρόαση. Όπως αναγράφεται, καλούνται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με το πώς αυτά -τα ακίνητα- περιήλθαν στην κατοχή τους, τα οποία φέρονται να αποτελούν δημόσια κτήματα.

Ωστόσο, οι κάτοχοι ακινήτων στις Κολώνες διαθέτουν τίτλους ιδιοκτησίας. «Είμαστε νόμιμοι ιδιοκτήτες με συμβόλαια αγοράς και όχι καταπατητές δημοσίων εκτάσεων», υποστήριξε ένας από τους κατοίκους της περιοχής στην ιστοσελίδα enpeiraiei.gr, ο οποίος δεν έκρυψε την ανησυχία του για όσα ενδέχεται να ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρεται επίσης στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, όλα αυτά έχουν προκαλέσει αναταραχή στην περιοχή, με τους ιδιοκτήτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους, φοβούμενοι ότι επίκειται η επιβολή ενός ακόμη εισπρακτικού μέτρου, το οποίο θα πλήξει τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα.

Το newsbeast.gr έχει στην κατοχή του ένα από τα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια ιδιοκτήτη κατοικίας στις Κολώνες Σαλαμίνας και σας το παρουσιάζει. Όπως τόνισε ο εγκαλούμενος, έχει ακολουθηθεί όλη η νόμιμη διαδικασία και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται εκείνος για καταπάτηση δημόσιας περιουσίας, για μια υπόθεση που χρονολογείται τουλάχιστον ενάμισι αιώνα πίσω.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας enpeiraiei.gr, αναφέρει πως αναζητήθηκε για επικοινωνία της διεύθυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά, προκειμένου να υποβληθούν κάποια σχετικά με την υπόθεση ερωτήματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.