Ατμίζεις και μόλις ξέμεινες από αντίσταση; Τρέχεις όλη μέρα και πού χρόνος για προμήθειες; Λάτρεψες ένα νέο προϊόν και θες να κάνεις unboxing εδώ και τώρα; Ή μήπως θες να κάνεις δώρο για τα γενέθλια που μόλις θυμήθηκες;

Με τη νέα, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία «Speedy Nobacco» οι λάτρεις του ατμίσματος έχουν σε 2 ώρες στην πόρτα τους όλη τη γκάμα των προϊόντων Nobacco, από συσκευές και υγρά αναπλήρωσης μέχρι modάκια, μπαταρίες και ατμοποιητές. Σε κάθε αγορά προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr οι χρήστες, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Speedy Nobacco» αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία αποστολής, λαμβάνουν άμεσα την παραγγελία τους όταν τη χρειάζονται, εκεί που τη χρειάζονται!

Με τις παραδόσεις να πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 16:00, το Speedy Nobacco είναι σήμερα έτοιμο να χτυπήσει την πόρτα σου σε 40 περιοχές της Αττικής και σε 14 περιοχές της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ακόμα περισσότερων ατμιστών διευρύνοντας τόσο τη γεωγραφική κάλυψη όσο και τις ημέρες που η online παραγγελία θα αποστέλλεται μέσα σε 2 ώρες.

Δες εδώ τις περιοχές που εξυπηρετούνται και δοκίμασε σήμερα – δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα – την εμπειρία της άμεσης εξυπηρέτησης στον χώρο σου από την κορυφαία ελληνική εταιρεία εναλλακτικών στο κάπνισμα λύσεων.

Life tastes better, μάς λέει η Nobacco, και η ζωή έχει πράγματι καλύτερη γεύση όταν σε φροντίζουν!