Επισφράγισαν την κοινή αμυντική συνεργασία οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ο Χαμάντ Ρουμαϊθί έγινε δεκτός από τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο ενώ μαχητικά F-16 των ΗΑΕ σταθμεύουν πλέον στην Κρήτη


ΕΛΛΑΔΑ
17:06
22/09/2020
Επισφράγισαν την κοινή αμυντική συνεργασία οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
1
loading

Συμμαχίες στρατηγικής σημασίας δημιουργεί αυτή την περίοδο η χώρα μας προκειμένου να θωρακίσει ποικιλοτρόπως την άμυνά της έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται στην Αθήνα όπως μαθαίνουμε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. Χαμάντ Μοχάμεντ Θανί αλ Ρουμαϊθί ο οποίος έχει επαφές με τον Έλληνα ομόλογό του στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Χθες ο υψηλός καλεσμένος βρέθηκε στην 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας, όπου βρίσκονται σταθμευμένα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-16 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που συνεκπαιδεύονται με το προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκτός από τα αυτονόητα οφέλη από την ανταλλαγή εμπειριών και τακτικών που ακολουθούνται κατά την εκτέλεση κοινών αποστολών, με τέτοιες κινήσεις και τη συνεχιζόμενη παρουσία ξένων μαχητικών αεροσκαφών στην επικράτειά μας, στέλνεται επίσης και ένα σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Συριζαίoς

    Είμαστε κατά κάθε συμμαχίας με ΗΑΕ και Αίγυπτο, η θέση της Ελλάδας είναι υπό την Τουρκία και κάθε ενέργεια που προσβάλει τους γείτονες πρέπει να αποφεύγεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει