Συντετριμμένος είναι σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και οι θαυμαστές του Γιάννη Πουλόπουλο με την είδηση του θανάτου του τραγουδιστή.

Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 79 χρόνων.

Το απόγευμα της Τετάρτης, φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος παρευρέθη στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς όπου θα τελεστεί η κηδεία του ώστε να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και φορώντας μάσκες λόγω του κορονοϊού, βρέθηκαν όλοι εκεί για να τιμήσουν την σπουδαία φωνή που σίγησε για πάντα. Το τελευταίο αντίο είπαν η σύζυγός και η κόρη του, η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα , η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Πασχάλης, η Ελένη Ροδά, η Ρένα Κουμιώτη, ο Αντύπας, η Μελίνα Ασλανίδου και πολλοί άλλοι.

Ο θάνατος του Γιάννη Πουλόπουλου, έχει αφήσει συντετριμμένη την οικογένεια του σπουδαίου τραγουδιστή. Η σύζυγος του Μπέτυ Πουλοπούλου έφτασε στο κοιμητήριο και δέχθηκε τα συλλυπητήρια των παρευρισκομένων ενώ στην συνέχεια έσπευσε να σταθεί δίπλα στο φέρετρο του αγαπημένου της Γιάννη.

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον σπουδαίο Γιάννη Πουλόπουλο το απόγευμα της Τετάρτης. Η φωνή του τραγουδιστή σίγησε για πάντα βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο…

Δημοσιεύτηκε από newsbeast στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος