Την ώρα που οι δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία Βικτωρίας με φόντο το προσφυγικό / μεταναστευτικό ζήτημα βρίσκονται προς το τέλος τους, με την κινητοποίηση από αντιφασιστικές – αντιρατσιστικές οργανώσεις να αποχωρεί, δεν έλειψε η ένταση και μάλιστα μακριά από το σημείο που βρέθηκαν οι διαδηλωτές.

Αποχωρώντας οι παρευρισκόμενοι στην αντισυγκέντρωση, από τη Χέυδεν προς την Πατησίων και κατευθυνόμενοι προς την ΑΣΟΕΕ, η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» επιτέθηκε στην ουρά των διαδηλωτών και συγκεκριμένα σε δύο από αυτούς και τους προσήγαγε.

Στο περιστατικό δεν είχαν καμία ανάμειξη οι δυνάμεις των ΜΑΤ, η οποία ήταν αρκετά μακριά από το σημείο.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως παρότι το κλίμα στην πλατεία Βικτωρίας έδειχνε… ηλεκτρισμένο, με τη Γ’ Σεπτεμβρίου να χωρίζεται στα δύο, επεισόδια δεν υπήρξαν, παρά μόνο μια στιγμή με ένα πανό το οποίο έγινε «λάφυρο» και κάηκε.

Εκεί ακολούθησαν μεμονωμένες αντεγκλήσεις ατόμων που έμειναν πάνω στην πλατεία, με τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση κατά των μεταναστών να αποχωρούν από το οδόστρωμα.

Τα ΜΑΤ απομάκρυναν μεμονωμένους πολίτες από την αντιφασιστική – αντιρατσιστική πορεία, που ξέμειναν πάνω στην πλατεία, με τους τόνους να ανεβαίνουν, όμως σε βαθμό που η κατάσταση δεν ξέφυγε, αντιθέτως με όσα συνέβησαν έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr από την ΑΣΟΕΕ:

Δείτε φωτογραφίες του newsbeast.gr από την πλατεία Βικτωρίας:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.