Με ένα απλό retweet η Lidl Ελλάς έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους αντέδρασαν στην ανάρτηση των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για την Ημέρα του Πατέρα. Η ανάρτηση έδειχνε έναν χαρούμενο μπαμπά να κρατάει το κοριτσάκι του αγκαλιά ενώ εκείνο τον έχει βάψει και τον έχει στολίσει με… τσιμπιδάκια και στέκες.

Και μπορεί στους περισσότερους η φωτογραφία να θύμιζε στιγμές από τη δική τους οικογένεια, υπήρχα και κάποιοι – ανάμεσα τους και ο Βασίλης Τσιάρτας – που αντέδρασαν με ομοφοβικά σχόλια.

«Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμη περισσότερα. Χρόνια Πολλά», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε την Κυριακή η «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα η Lidl Ελλάς έβαλε στην άκρη τον επαγγελματικό ανταγωνισμό και έκανε retweet την ανάρτηση γράφοντας στη λεζάντα «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η Adidas με την Nike όταν η δεύτερη είχε ποστάρει για την άγρια δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ (δείτε εδώ το συγκλονιστική σποτ).