Ένας γείτονας της άτυχης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι αποκάλυψε πως από τον Γενάρη είχε δει μία ύποπτη γυναίκα να παρακολουθεί την περιοχή, χωρίς όμως να γνωρίζει αν είναι η κατηγορούμενη για την υπόθεση.

Ο κ. Άρης μίλησε στην εκπομπή του MEGA Live News, λέγοντας: «Την είδα εγώ, την είχε δει ο γιος μου, η σύζυγός μου, την είδα αρκετοί και θορυβηθήκαμε γιατί την βλέπαμε επί μέρες. Είχαν γίνει κάποιες κλοπές στη γειτονιά και θεωρήσαμε ότι κρατάει τσίλιες για κλοπή. Στις 22 του Γενάρη την αντιληφθήκαμε για πρώτη φορά.

Γύριζε το παιδί στο σπίτι, βλέπει στην πρασιά μια φιγούρα με σκούφο, καλυμμένο το πρόσωπο με κασκόλ και με ένα κινητό που είχε ανάψει τον φακό.

Δεν είχε δει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, πραγματικά είδα τη συγκεκριμένη φιγούρα στην πρασιά της πολυκατοικίας και ρώτησα αν ψάχνει κάτι. Δεν απάντησε και έφυγε τρέχοντας».

Στη συνέχεια ο γείτονας της 34χρονης Ιωάννας σημείωσε: «Εκείνο το βράδυ, επειδή θορυβηθήκαμε μίλησα με την αστυνομία και ζήτησα να έρθει περιπολικό στη γειτονιά, φοβούμενος ότι κάτι τρέχει. Πράγματι πέρασε περιπολικό, αλλά το άτομο είχε φύγει. Όταν την είδα στα σκαλιά, διαπίστωσα ότι ήταν γυναίκα, από τον σωματότυπο.

Το επόμενο απόγευμα διαπιστώθηκε από τη σύζυγό μου ότι ήταν πάλι κάτω από το μπαλκόνι και περιφερόταν επί μιάμιση ώρα. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου, αλλά μέχρι να έρθω, εξαφανίστηκε.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η κατηγορούμενη. Εγώ είδα ένα καλυμμένο πρόσωπο με κασκόλ, ήταν νύχτα. Μόνο τα μάτια της είδα. Δεν μπορώ να πω αν ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν μια σχετικά ψηλή γυναίκα, με κανονικό σωματότυπο».