Η δικηγόρος της «παρουσιάστριας» που έριξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως η 44χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση και θα πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου είπε στο grtimes.gr: «Αύριο το μεσημέρι, μετά τη σύνταξη της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, θα πάρει εξιτήριο και θα παραστεί στη δίκη. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός».

Στη συνέχεια η συνήγορος της 44χρονης πρόσθεσε: «Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης. Αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες του γεγονότος είναι απολύτως συνεργάσιμη με τους ψυχιάτρους».

«Νεκροθάφτη μας κατέστρεψες»

Το grtimes.gr αναφέρει ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 44χρονη άρχισε να βρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά λέγοντας: «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες , θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «α@@@ δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός κατέθεσε ενόρκως και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.