Η φωτογραφία που έγινε viral στην Κρήτη: «Μπαμπά μάλλον έχουμε κάνει κάτι λάθος»

Η εικόνα που έχει αποσπάσει δεκάδες like στο Facebook


ΕΛΛΑΔΑ
14:04
15/05/2020
Η φωτογραφία που έγινε viral στην Κρήτη: «Μπαμπά μάλλον έχουμε κάνει κάτι λάθος»
1
loading

Ένας πατέρας με τα δύο του παιδιά και μία φωτογραφία κατάφεραν να δείξουν όλες αυτές τις αντιθέσεις που μπορεί να βιώσει κάποιος στην Κρήτη.

Οι αντιθέσεις αυτές έχουν αποτυπωθεί με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο από τον φωτογραφικό φακό του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη, στη φωτογραφία που σήμερα επέλεξε η εφημερίδα Νέα Κρήτη για τη στήλη «Φωτο-Βολίδα».

Τα παιδιά με εξοπλισμό παραλίας ανάμεσα στα χιόνια, στον δρόμο για Σκίνακα, αναζητούν την παραλία κατά τη χθεσινή καυτή ημέρα του Μαΐου!

Σκοπός του φωτογράφου είναι να καταδειχθεί το γεγονός ότι, ζώντας στην Κρήτη, μέσα σε μια μέρα είναι δυνατόν να βρεθείς από τη θάλασσα στα χιόνια και αντίστροφα μέσα σε λίγη ώρα.

Σε ανάρτηση στα social media η φωτογραφία έχει αποσπάσει δεκάδες επαινετικά σχόλια, ενώ ο φωτογράφος διηγείται την περιπέτεια της οικογένειάς του που ξεκίνησε για την παραλία στον Καρτερό και βρέθηκε στα χιόνια στα βουνά ελέω GPS.

Μάλιστα, η φωτογραφία του Αλέξανδρου Ρονιώτη (cretanbeaches.com) συνοδεύεται στην ανάρτησή της στα social media από τη λεζάντα: «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία...».

During heat waves in Crete, there is always an alternative to the beaches!Photo shot today, May 13thExplore with...

Δημοσιεύτηκε από Cretan Beaches στις Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Trololololololo

    Αφού δεν βρέθηκε σε καμία φυτεία πάλι καλά !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει