Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε με το έντονο άγχος, το στρες και την αβεβαιότητα (λόγω κορωνοϊού) η ρήση του Πλάτωνα «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ» αποκτά μεγαλύτερη αξία. H σωματική άσκηση δεν μας εξασφαλίζει μόνο ένα όμορφο και σμιλεμένο κορμί αλλά συμβάλλει και στην καλύτερη ψυχολογία, διάθεση και ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Σύμφωνα με έρευνες η καλύτερη μορφή άσκησης είναι η αερόβια, η οποία απελευθερώνει ενδορφίρνες, που καταπολεμούν τα παραπάνω συμπτώματα. Το αντιπροσωπευτικότερο όργανο γυμναστικής για αεροβική άσκηση είναι ο διάδρομος.

Πλέον, η απόκτηση ενός διαδρόμου από κάθε οικογένεια δεν είναι απλώς ανάγκη αλλά αναγκαιότητα, δεδομένου ότι τα γυμναστήρια προβλέπεται να επαναλειτουργήσουν, το νωρίτερο το Φθινόπωρο. Ωστόσο, ακόμα και όταν ανοίξουν, ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού και μικροβίων, θα είναι 100 φορές μεγαλύτερος από το να γυμναζόμαστε σε δικό μας ασφαλή χώρο.

Επιπλέον, αποκτώντας ένα διάδρομο:

  • Kερδίζεις τον χρόνο προετοιμασίας και μετακίνησης από και προς το γυμναστήριο.
  • Έχεις την επιλογή να γυμνάζεσαι εσύ και η οικογένεια σου για όση ώρα θες, όποτε θες , επειδή θα τον έχεις πάντα δίπλα σου. Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε εάν είχες συνδρομή στο γυμναστήριο ,δεδομένου ότι θα ανέβαλες την άσκηση σου, λόγω καιρικών συνθηκών, διάθεσης, περιορισμένου ωραρίου κλπ.
  • Κερδίζεις χρήματα, από τις συνδρομές των γυμναστηρίων. Μια ετήσια συνδρομή κοστίζει κατά μέσο όρο 150 ευρώ τον χρόνο, άρα 600 ευρώ για μία 4μελή οικογένεια (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης). Το ποσό αυτό, με έναν διάδρομο θα το έχεις αποσβέσει σε ελάχιστους μήνες και θα γυμνάζεσαι εσύ και η οικογένεια σου Δωρεάν για μία ζωή.

Δεδομένου ότι οι διάδρομοι που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ογκώδεις, βαρέως τύπου και δύσκολοι στην μεταφορά, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε έναν επαναστατικό, ελαφρύ και κομψό διάδρομο, με πολλαπλά προγράμματα άσκησης που χωράει παντού (κάτω από κρεβάτι, κάτω από τον καναπέ ή ακόμα και όρθιος πίσω από την πόρτα).

Το μόνο αρνητικό, όπως μας ενημερώνουν στο site, είναι  η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αυξημένης ζήτησης που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Για περισσότερες πληροφορίες και για να το αποκτήσεις πάτησε εδώ.

Πληροφορίες αντιπροσωπείας :
clevermarket.gr
Πειραιώς 1, Ομόνοια
2105226962