Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα των τεστ από τις κινητές ομάδες

«Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, να μην φοράμε τη μάσκα ή να λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας»


ΕΛΛΑΔΑ
10:38
06/05/2020
Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα των τεστ από τις κινητές ομάδες
loading

Για τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης (6/5) ο πρόεδρος του Παναγιώτης Αρκουμανέας επισημαίνοντας πως είναι αρνητικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Αρκουμανέας είπε ότι «το καλό είναι ότι είναι θετικά τα αποτελέσματα, αρνητικά τα τεστ» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε, να μην φοράμε τη μάσκα ή να λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας».

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ επεσήμανε ότι σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα και άλλων τεστ ενώ παράλληλα σημείωσε «στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα για τη διασπορά του κορονοϊού μετά την άρση των περιορισμών» ενώ τόνισε πως σε εξέλιξη βρίσκεται ενημέρωση για τη σωστή χρήση της μάσκας.

Επίσης σχολίασε τα περιστατικά συνωστισμού σε διάφορες πλατείες λέγοντας ότι «μας ανησυχούν αυτά τα φαινόμενα γιατί δείχνουν ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι έχουμε τελειώσει με τον ιό. Δεν είναι όμως, έτσι. Δεν δείχνουν ωριμότητα. Μου θυμίζουν στην αρχή των μέτρων που κάποιοι πήγαν κι έκαναν αυτοσχέδια καρναβάλια». Σημείωσε επίσης ότι ίσως στο τέλος του μήνα να γίνει χρήση των γρήγορων τεστ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει