«Νοιάζομαι-μοιράζομαι» στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου


ΕΛΛΑΔΑ
11:56
24/12/2013
«Νοιάζομαι-μοιράζομαι» στη Θεσσαλονίκη
loading

Μεγάλη ανταπόκριση έδειξαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης στη δράση «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου.

Ο δήμος της συμπρωτεύουσας συγκέντρωσε τρόφιμα για την ενίσχυση άπορων οικογενειών σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 13 τόνοι τυποποιημένων προϊόντων που θα διατεθούν-μετά την περίοδο των εορτών-σταδιακά σε άπορες οικογένειες που έχουν καταγραφεί μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, αφού προηγουμένως καταμετρηθούν.

Την ικανοποίησή της για την μεγάλη συμμετοχή εξέφρασε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, τους εθελοντές του δήμου Θεσσαλονίκης, και τους εργαζόμενους της σύμπραξης «ΑΡΣΙΣ-Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχιας στον Δήμο Θεσσαλονίκης» που συμμετείχαν στη συλλογή και αποθήκευση των ποσοτήτων αυτών καθώς και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και απλόχερα προσέφεραν προϊόντα.

«Αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποκτά έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, οι δράσεις όμως υπέρ των συνανθρώπων μας δεν σταματούν εδώ, καθώς παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Θεσσαλονίκης όλες τις μέρες του χρόνου αντιμετωπίζει με ευαισθησία και στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: seleo.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει