Διευκρινίσεις για το ψήσιμο του οβελία ενόψει του Πάσχα και εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού έδωσε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

«Να ρίξουμε γάντζους και να κάνουμε αναρρίχηση στα μπαλκόνια να κοιτάμε τι ψήνουν, αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Το πολύ πολύ να προτρέψουμε τους πολίτες κάτω από το μπαλκόνι να μας ρίξουν ένα κοψίδι» είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να απαγορεύσει το ψήσιμο του αρνιού; Μπορεί όμως να απαγορεύσει το ψήσιμο του αρνιού σε αυλές με συνωστισμό, με πολύ κόσμο, να μαζευτεί όλη η γειτονιά, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει, σε μία μικρή ψησταριά στο μπαλκόνι του, να ψήσει 2-3 παΐδάκια μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του (μπορεί)» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας προέτρεψε τους πολίτες: «Αν θέλουν να ψήσουν στα μπαλκόνια τους να είναι μέχρι 2-3 και όχι συνωστισμός στα κρεοπωλεία».

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.