Δυναμικό «παρών» έδωσε σε μια από τις πιο φημισμένες εκθέσεις τροφίμων παγκοσμίως, η βιομηχανίας γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ

Πρόκειται για την έκθεση ANUGA που διοργανώθηκε φέτος στην Κολωνία της Γερμανίας μεταξύ 5 και 9 Οκτωβρίου και υποδέχτηκε 155.000 επισκέπτες από 187 χώρες.

Η ΜΕΒΓΑΛ, με την ευκαιρία της σημαντικής αυτή διοργάνωσης, παρουσίασε μία σειρά νέων προϊόντων. Στην κατηγορία των τυροκομικών παρουσίασε κύβους φέτας με ελαιόλαδο και μυρωδικά του Αιγαίου, ενώ στην κατηγορία των γιαουρτιών ένα ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, συνδυασμένο με φυσικά φρούτα σε ξεχωριστό τμήμα, με τη συνοδεία τραγανής granola.

Τα νέα αυτά προϊόντα έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών του εξωτερικού και βρίσκονται στα ράφια μεγάλων αλυσίδων των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη αρκετές καινοτομίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα αυθεντικά παραδοσιακά της προϊόντα, όπως φέτα, κατσικίσιο τυρί, μανούρι, γιαούρτια, επιδόρπια, τα οποία τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει τάση στην παγκόσμια αγορά τροφίμων, γεγονός που αποδεικνύεται και από το μεγάλο αριθμό ελληνικών συμμετοχών στην έκθεση, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά.

Τόσο τα προϊόντα, όσο και η παρουσία της ΜΕΒΓΑΛ στην ANUGA άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες και στους συνεργάτες της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται σε 30 χώρες παγκοσμίως και έχει ήδη εδραιωθεί λόγω της υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας των προϊόντων της.