Λόγω εργασιών απομάκρυνσης επικίνδυνου αντικειμένου από το ηλεκτρικό δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος του Σ.Ε.Φ. έως το ύψος της οδού Πλάτωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμων Πειραιά και Μοσχάτου/Ταύρου, την Κυριακή 20-10-2013 και για μέγιστο χρονικό διάστημα 30 λεπτών, μεταξύ των ωρών 09.00 και 12.00.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής:

• Τα κινούμενα επί της Λ. Κηφισού οχήματα, με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα εκτρέπονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. όπου ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση θα συνεχίζουν την πορεία τους μέσω της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος.

• Τα κινούμενα επί των οδών Τζαβέλα και Σκυλίτση οχήματα, θα εκτρέπονται στην οδό Εθν. Μακαρίου και στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ., όπου ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση θα συνεχίζουν την πορεία τους, μέσω της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος.

• Τα κινούμενα επί της οδού Καραολή Δημητρίου οχήματα, θα εκτρέπονται στο ύψος του Γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης”, προς την οδό Εθνάρχου Μακαρίου.

• Τα κινούμενα προς την έξοδο του Σ.Ε.Φ. με κατεύθυνση προς Γλυφάδα οχήματα, θα εκτρέπονται προς τις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως, καθώς και στο ρεύμα προς Γλυφάδα του παραδρόμου της Λ. Ποσειδώνος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από το σημείο των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.