Με μία ειρωνική αφίσα η ΠΟΕ-ΟΤΑ εκφράζει τη στήριξή της στην οικογένεια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος πριν λίγες μέρες μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την πενιχρή σύνταξη της μητέρας του, που ζει με 500 ευρώ το μήνα.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ διοργανώνει εκδήλωση… συμπαράστασης αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες ζει η οικογένεια του υπουργού Οικονομικών. Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με κλούβες των ΜΑΤ να έχουν αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου.

Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του στην τηλεοπτική του εμφάνιση τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, πολίτες που ανήκουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες (έμποροι, δικηγόροι, βιοτέχνες κτλ.) αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού.

Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- μάζεψαν τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται και τα έστειλαν πακέτο στο υπουργείο Οικονομικών!