Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με τη σύφιλη στη Λάρισα

Γιατροί και νοσηλευτές κατήγγειλαν την πιθανότητα έκθεσής τους στο νόσημα μετά από περιστατικό τοκετού σε έγκυο που νοσούσε


ΕΛΛΑΔΑ
12:52
17/01/2020
Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με τη σύφιλη στη Λάρισα
5
loading

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από κρούσμα σύφιλης σε έγκυο γυναίκα σύμφωνα με το larissanet.gr.

Σε ανακοίνωσή του τονίζονται τα ακόλουθα:

«Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε μέσω δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο, για ύπαρξη περιστατικού σχετικά με ενδεχόμενη έκθεση σε σύφιλη ιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , εδόθη ΑΜΕΣΑ εντολή από τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προς τον Διοικητή του Π.Γ.Ν. Λάρισας να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των διαλαμβανόμενων στο δημοσίευμα και να ενημερωθεί άμεσα η Υ.Πε. για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες».

Μετά από ρεπορτάζ της larissanet αποκαλύφθηκε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό εκτέθηκε σε μόλυνση από σύφιλη μετά από περιστατικό τοκετού σε έγκυο γυναίκα που νοσούσε, καθώς δεν έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις πριν το περιστατικό μπει για επέμβαση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar guest245688

  πειτε μας και την εθνικοτητα της μαμας. ινδια μπαγκλαντες συρια κτλ;

 2. avatar moot

  >Όταν η σεξουαλική σου ζωή γίνεται βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής

  Σύγχρονες Γυναίκες, Κεφάλαιο 2.596.

 3. avatar Ουστ κόπρε

  Τώρα άμα πεις για ασθένειες που είχαν εξαφανισθεί εδώ και δεκαετίες θα σε πουν ρατσιστή ποιοί, τα αρχιφασιστόμουτρα οι Νεοσταλινιστές!

 4. avatar audioware

  Την ξεγέννησαν [...] άραγε:;;

  1. avatar ηρω

   προβλέπω πως αυτή, θα γίνει μια καλή και υπεύθυνη μητέρα.....τρομάρα της

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει