Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσωρινά μέτρα από την Τροχαία για την «Άσκηση Περιορισμένης Κλίμακας»

Για περίπου 2 ώρες θα κρατήσει η άσκηση


ΕΛΛΑΔΑ
13:40
12/12/2019
Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσωρινά μέτρα από την Τροχαία για την «Άσκηση Περιορισμένης Κλίμακας»
2
loading

«Άσκηση Περιορισμένης Κλίμακας» θα ξεκινήσει σήμερα στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 20:00, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, στον χώρο του Αεροσταθμού.

Προκειμένου να μην ανησυχήσουν οι επιβάτες και για να μη διαταραχθούν οι υπόλοιπες λειτουργίες του αεροδρομίου, οι οποίες, εκτός της περιοχής της άσκησης, θα συνεχίζονται κανονικά, ο ΔΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

  1. Πριν και καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης θα υπάρχουν σχετικές ενημερώσεις σε όλον τον αεροσταθμό, εντός και εκτός, καθώς και στην περιοχή της πεζογέφυρας.
  2. Ο χώρος πραγματοποίησης της άσκησης θα έχει εμφανή σήμανση ώστε να πληροφορείται κατάλληλα το κοινό, επιβάτες και επισκέπτες.

Για τις ανάγκες της άσκησης θα ληφθούν προσωρινά μέτρα από τo Τμήμα Τροχαίας του Αερολιμένα, ενώ τα λεωφορεία ΟΑΣΑ - ΚΤΕΛ θα αποβιβάζουν μόνο στις Αφίξεις, από τις 17:00 έως τις 19:00.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ετοιμασιες;

    Για τουρκικο βομβαρδισμο; Γκιαουρια που νομιζατε οτι θα πατε στα λονδινα θα κατσετε στην ουρα για το συσσητιο των μκο

    1. avatar εσύ τις έκανες;

      Ναι αλλά πριν κάτσουμε μια [...] στο τουρκόκέφαλο σου και γλυτώσαμε μέσα στην αναμπουμπούλα οπότε εσύ καλύτερα κρύψου εκεί που δεν θα σε βρει ούτε ο ήλιος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει