Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή μετά την ανακοίνωση της ποινής του κατηγορούμενου στην υπόθεση αυτοκτονίας της 22χρονης φοιτήτριας, ξέσπασε λέγοντας πως δεν νιώθει την απόλυτη δικαίωση.

Τον Νοέμβριο του 2016 η 22χρονη φοιτήτρια, Λίνα Κοεμτζή, έκανε βουτιά στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ. Το δικαστήριο επέβαλε την ποινή των 120 ωρών κοινωφελούς εργασίας στον νεαρό ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της φοιτήτριας.

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή μίλησε στο OPEN και ξέσπασε λέγοντας για την απόφαση του δικαστηρίου: «Ο κατηγορούμενος τη Γαλήνη μου την διέσυρε. Την χλεύασαν. Την κορόιδεψε. Νομίζω ότι θα έπρεπε η ποινή να ήταν μεγαλύτερη».

«Νιώθω δικαιωμένη αλλά δεν νιώθω την απόλυτη δικαίωση», πρόσθεσε στη δήλωσή της.

Μάλιστα η οικογένεια της φοιτήτριας, μέσω τους δικηγόρου της, έχει προχωρήσει στην επικήρυξη δύο ανδρών, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα βγήκαν τη μοιραία νύχτα από τη φοιτητική εστία.

Το ποσό που προσφέρεται σε όποιον δώσει πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι 5.000 ευρώ. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο άνδρες, ο πρώτος είναι από 21 έως 25 ετών και ο δεύτερος έχει ηλικία από 26 έως 30 ετών.