Συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων διοργανώνουν σήμερα στις 11 το πρωί, το παράρτημα οικοδόμων Γορτυνίας, το σωματείο εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας, Μεγαλόπολης και Τροπαίων, καθώς και ο Σύλλογος Γυναικών Αρκαδίας.

Σκοπός της συγκέντρωσης, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η αποτροπή διακοπής της λειτουργίας του εν λόγω Κέντρου Υγείας αλλά και των υπόλοιπων της Γορτυνίας.

«Η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνεχώς και οδηγεί στο κλείσιμο τα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Στα σχέδιά τους είναι να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο και τα Κ.Υ. Γορτυνίας με αποτέλεσμα να τα κλείσουν. Μέσα σε αυτά είναι και το Κ.Υ. Τροπαίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται η κατηγορηματική εναντίωση «στο κλείσιμο των νοσοκομείων και των Κ.Υ., αλλά και στο μοντέλο νοσοκομείο-επιχείρηση που μετατρέπει την υγεία των κατοίκων από αγαθό σε εμπόρευμα».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.