Τα βάζουν με τον Μπουτάρη οι υπάλληλοι του δήμου

Τους «χρεώνουν» με απεργοσπαστικό μηχανισμό


ΕΛΛΑΔΑ
14:45
15/07/2013
Τα βάζουν με τον Μπουτάρη οι υπάλληλοι του δήμου
2
loading

Καταγγέλλουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Γραμματέα Θωμά Ψαρρά οι εργαζόμενοι του δήμου συμπρωτεύουσας για απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου, Σωτήρης Βάϊος τόσο ο κ. Ψαρράς όσο και οι γενικοί διευθυντές των Υπηρεσιών ζητούσαν το πρωί από εργαζόμενους να δουλέψουν απειλώντας τους ότι θα χαρακτηριστούν αδικαιολογήτως απόντες που μπορεί να σημαίνει και πειθαρχικές ποινές.

Ο κ. Βάϊος μίλησε για αλλαγή στάσης του δημάρχου η οποία δείχνει ότι δεν τηρούνται οι ομόφωνες αποφάσεις τόσο της ΚΕΔΕ όσο και του δημοτικού συμβουλίου.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι που πήραν τον λόγο στην συνέλευση στηλίτευσαν το γεγονός ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έλειπαν σήμερα από το δημαρχείο ενώ θα έπρεπε οι ίδιοι να προστατεύσουν την απεργία την οποία οι ίδιοι κήρυξαν, με αποτέλεσμα οι πολίτες που δεν εξυπηρετήθηκαν να διαμαρτύρονται στους εργαζόμενους.

Πηγή: rthess.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar flyer

    Ποιος νοιάζεται για τον πολίτη? γιατι να το κρύψουμε άλλωστε? και ποτε νοιαζόταν το δημόσιο για τον πολίτη? κάποιος κάποτε έλεγε (ΓΑΠ) Πρώτα Ο Πολίτης. Δούλευα που τρώγαμε.

  2. avatar manolios

    Εχουν πλακωσει οι ζέστες τωρα να πανε κανά μπάνιο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει