Κατατέθηκαν 1.116 αιτήσεις για 111 θέσεις διοικητών δημόσιων νοσοκομείων

Το υπουργείο Υγείας θα αναζητήσει τώρα τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για την πλήρωση ιδρυμάτων


ΕΛΛΑΔΑ
18:53
23/10/2019
Κατατέθηκαν 1.116 αιτήσεις για 111 θέσεις διοικητών δημόσιων νοσοκομείων
6
loading

Με πλειάδα βιογραφικών γέμισαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας καθώς αυτή τη χρονική περίοδο αναζητούνται τα κατάλληλα πρόσωπα που θα διοριστούν διοικητές και αναπληρωτές διοικητές στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας όλης της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί ανέρχονται σε 111 ενώ οι αιτήσεις έφθασαν αισίως τις... 1.116.

Όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων ενδιαφέρονται για τοποθετηθούν σε νοσοκομεία που βρίσκονται εντός της Αττικής. Ανάμεσά τους υπάρχουν όπως μαθαίνουμε και πρόσωπα που είχαν διατελέσει και παλαιότερα σε ανάλογες θέσεις, όχι απαραιτήτως σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι κατοχή πτυχίου ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχου ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου του εξωτερικού, ενώ θα συνεκτιμηθούν μεταπτυχιακοί τίτλοι, με έμφαση στη διοίκηση, τα οικονομικά και την πληροφορική μονάδων υγείας, η εμπειρία διοίκησης με έμφαση στις μονάδες υγείας, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Τα δικαιολογητικά υποβαλλόντουσαν από τους υποψηφίους στην έδρα της αντίστοιχης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.), αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, σε κλειστό φάκελο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Ανησυχος

  Γιατι αμφιβαλει κανεις οτι θα ειναι απ τους \"αριστους\" δηλαδη απ τους νεοδημοκρατες; Μεχρι τωρα τι εχει δειξει το κοντερ;

 2. avatar Αν δεν έχουν

  πτυχίο ΑΕΙ ή ισοδύναμο, την δουλειά την ξέρουμε! Αλλάζουμε τον νόμο!( Κοντολέων)

 3. avatar PanosGianaros

  Αφήστε την αξιοκρατία και τον διορισμό των . . . . άρισων . . !
  Να διορίσει - - - που θα διορίσει - - ο κάθε βουλευτής έναν
  κολητό του . . . και τελειώσαμε . . !

 4. avatar Κώστας Κάπως

  Ας ελπίσουμε ότι θα απορρίψουν τους λαδιάρηδες και τους ξενοφοβικούς που διετέλεσαν πρώην !!!!!!

 5. avatar ξεπετας

  το πιο πιστο κομματοσκυλο αρπαζει το καρβελι!

 6. avatar Σωτ

  Καλο θα ηταν να μας πειτε μετα ποιοι διοριστηκαν.Μαζι με το βιογραφικο τους κ την πολιτικο τους ιστορικο.Επειδη ειμαι λιγο καχυποπτος το λεω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει