Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις για το αγοράκι που πέθανε σε παιδικό σταθμό

Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου


ΕΛΛΑΔΑ
20:44
16/10/2019
Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις για το αγοράκι που πέθανε σε παιδικό σταθμό
6
loading

Για τη διενέργεια νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών μεταφέρθηκε το 2,5 ετών αγοράκι που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» από τις 4 Οκτωβρίου και κατέληξε στις 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου «στις 4 Οκτωβρίου διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία», νήπιο ηλικίας περίπου 2,5 ετών, άσφυγμο και απνοϊκό. Διασωληνώθηκε και μετά από 20΄ καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ανέκτησε αυτόματη κυκλοφορία.

Μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για περαιτέρω αντιμετώπιση. Από την πρώτη αξονική τομογραφία εγκεφάλου που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκαν ισχαιμικές αλλοιώσεις.

Τις επόμενες ώρες ανέπτυξε εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε, τόσο φαρμακευτικά, όσο και χειρουργικά από την νευροχειρουργική κλινική με τη διενέργεια άμφωαποσυμπιεστικής κρανιεκτομής.

Παρά την πλήρη υποστήριξη όλων των συστημάτων φαρμακευτικά και μηχανικά, το νήπιο παρουσίασε συνεχή επιδείνωση και κατέληξε στις 14 Οκτωβρίου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Sg

  Στο νοσοκομείο έφυγε το παιδάκι ρε άχρηστοι κυνηγοί του τάληρου. Αλλάξτε τον τίτλο.

 2. avatar κουλης

  ακόμα δεν βγήκε τελική ανακοίνωση άπω των ιατροδικαστή και όλοι εσείς βγάλατε πόρισμα για τον πάτερα α ρε βρομιάρηδες αμόρφωτοι ραγιάδες βλάχοι καλά μας κάνουν αυτή είμαστε αυτά μας αξίζουν λεχρίτες ε λεχρίτες.

 3. avatar Καταφανώς ύποπτη

  η σπουδή του πατέρα να μηνύσει τον παιδικό σταθμό , πριν καν μάθει από τι πέθανε το παιδί του ! Προφανώς πρόκειται για όρνεο που θέλει να βγάλει λεφτά από το θάνατο του δύστυχου σπλάγχνου του ! Αηδιαστικό ! Εμετικό !

  1. avatar ΟοΟ

   Όντως είσαι ότι ποιο αηδιαστικό και εμετικό ανθρωπίδιο υπάρχει αυτήν την στιγμή εν ζωή.

 4. avatar kyrik

  Οι συνάδελφοι του πατέρα που έσπευσαν με ανακοίνωση τους να υπαινιχθούν εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων του παιδικού σταθμού έχουν υποχρέωση, αν πράγματι έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, να απευθύνουν δημόσια συγγνώμη προς τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού.

  1. avatar giannis14

   Συμφωνώ μαζί σου, εφόσον πρώτα διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία που το παιδί έφτασε στα επείγοντα χωρίς σφυγμό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει