Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη λόγω μετρό

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία


ΕΛΛΑΔΑ
11:18
18/09/2019
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη λόγω μετρό
2
loading

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από τις 7 σήμερα το πρωί σε τμήμα της οδού Μοναστηρίου, καθώς -όπως έχει ενημερώσει η «Αττικό Μετρό ΑΕ»- θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής της κεντρικής νησίδας (στην οδό Μοναστηρίου) στο ύψος του Σταθμού Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, από τη συμβολή με την οδό Μιχαήλ Καλού έως τη συμβολή της με την οδό Ενωτικών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Μοναστηρίου θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Για τα οχήματα που κινούνται στη κάθοδο της οδού Προμηθέως προς την οδό Μοναστηριού επιτρέπεται μόνο η δεξιά στροφή προς τα δυτικά (προς Σιδηροδρομικό Σταθμό). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τις οποίες έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται λόγω των εργασιών της όγδοης κατασκευαστικής φάσης στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου» του δήμου Θεσσαλονίκης από την «Αττικό Μετρό ΑΕ», όπως έχει ανακοινώσει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη.

Η κυκλοφορία στο ανωτέρω αποκλεισμένο τμήμα, καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν σε αυτό, θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Επίσης, επανέρχεται στην κυκλοφορία η άνοδος της οδού Ελ.Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Εγνατία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar j_k

    Σε τέσσερις μήνες θυμηθείτε να μας πείτε αν θα έχει παραδοθεί ο δρόμος ξανά στην κυκλοφορία.

  2. avatar ΚΛΕΩΝ

    Σαν τις κυκλοφοριακς ρυθμισεις στο Συνταγμα για το ΤΡΑΜ ενα εξαμηνο....και στο τελος διακοπηκε η κυκλοφορια του ΤΡΑΜ απο Ν.Κοσμο ως Συνταγμα...επ'αοριστον!
    Αλλα τα λεφτα τα χαλασαν για να αναβαθμισουν και καλα το τερματικο σταθμο στο Συνταγμα!!!!
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει