Ένα απειλητικό σημείωμα είχε καταγγείλει ότι είχε δεχτεί το Σάββατο 18 Μαΐου η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, όπως αποκάλυψε το newsbeast.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Ένωση, στο σημείωμα, που, όπως αναφέρεται, ταχυδρομήθηκε μέσω κεντρικού ταχυδρομείου της Αθήνας, ο συντάκτης έδινε διορία ενός μηνός σε όλους τους μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ελλάδα να φύγουν από τη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούσε πως «θα τους σφάξει σαν τα κοτόπουλα».

Στην επιστολή, η οποία δε έφερε υπογραφή και ο συντάκτης της ήταν άγνωστος, είχι χρησιμοποιηθεί ως λογότυπο το σήμα της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρχαν και υβριστικοί χαρακτηρισμοί (γ… το Ισλάμ σας, γ… το Κοράνι σας).

Μία ακόμη ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων καταγγέλλει ότι δέχτηκε σήμερα η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως έγινε στις 18 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, το νέο απειλητικό σημείωμα ενημερώνει τους Μουσουλμάνους ότι δεν πρόκειται περί προβοκάτσιας και ότι η απειλή είναι βάσιμη και θα δούνε απευθείας τα αποτελέσματα.

Στην επιστολή, η οποία δε φέρει υπογραφή και ο συντάκτης της είναι άγνωστος, έχει χρησιμοποιηθεί ως λογότυπο το σήμα της Χρυσής Αυγής ενώ αναγράφεται:

«Εάν είναι προβοκάτσια ή όχι θα το δείτε σε μερικές μέρες που θα γ…τε εσείς οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα».

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας ισχυρίζεται πως θα προβεί στα απαραίτητα νόμιμα μέσα και θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε εγκληματικές συγκρούσεις που στόχο έχουν να καταστρέψουν τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού και Ισλαμικού κόσμου για κάποια βρώμικα πολιτικά συμφέροντα.