Συγκέντρωση πραγματοποίησαν απόψε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πελάτες στις ασφαλιστικές εταιρίες «Ασπίς Πρόνοια» και «Commercial Value», οι οποίοι ζημιώθηκαν από το «λουκέτο» που έβαλαν πριν από περίπου ένα χρόνο οι δύο εταιρίες.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια» και συμμετείχαν δεκάδες ασφαλισμένοι από τη Θεσσαλονίκη και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στη διάρκεια της συνάντησης εκπρόσωποι του συλλόγου ενημέρωσαν τους συγκεντρωθέντες για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας με τους ασφαλισμένους που είχαν υπογράψει συμβόλαια με τις δύο εταιρίες του ομίλου συμφερόντων, Παύλου Ψωμιάδη.

Ο οργανωτικός γραμματέας του συλλόγου, Κώστας Βαλαβάνης ότι ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα δεν δίνει κίνητρα στην ανάδοχη εταιρία για να αναλάβει το σύνολο του χαρτοφυλακίου και εκτίμησε ότι το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε αναγκαστική εκκαθάριση η οποία, όπως είπε, θα ολοκληρωθεί σε μια δεκαετία.