Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου (27/07), στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Κολιρίου, που είχε ως τραγικό απολογισμό μια νεκρή και δύο τραυματίες.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλέστηκε το Patrisnews, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της συνοδηγού του ενός οχήματος, και τον τραυματισμό της οδηγού και του σχεδόν ενός έτους παιδιού της. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ, για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Από αυτό το ένα όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ηλικίας 60-65 ετών, ενώ η κόρη της -η οποία οδηγούσε- και ένα νήπιο διακομίσθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Πύργου, όπως και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Η οδηγός που έχασε τη μητέρα της, η οποία έχει τραυματιστεί ελαφρά μαζί με το ενός έτους παιδί της -και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ- ισχυριζόταν πως είχε μαζί της και το άλλο της παιδί, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί και αναζητείται από τους διασώστες. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και πως οφειλόταν στο σοκ που είχε υποστεί.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Πύργου.