Ένα 24ωρο μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love 1, κυριαρχεί η θλίψη για την τόσο πρόωρη απώλειά του.

Ο Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη λεωφόρου Συγγρού. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Ο Πάνος Ζάρλας κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του.

Τραγική ειρωνεία: Ξημέρωνε η ημέρα των γενεθλίων του.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η ανάρτηση ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας και περιγράφει με φρικτό τρόπο τις συνθήκες θανάτου του Πάνου Ζάρλα.

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το One Channel καταγράφει την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη δύναμη στα κιγκλιδώματα και να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Το δικό του «αντίο» είπε στον Πάνο Ζάρλα το «Power of love» με ένα αφιερωματικό βίντεο γεμάτο όμορφες στιγμές του μέσα από το παιχνίδι και το μήνυμα «Αντίο Πάνο…».

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω facebook αποχαιρέτησε η Στέλλα Μιζεράκη τον άτυχο Πάνο Ζάρλα. Οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν συναντήθηκαν μέσα στο σπίτι του Power of Love και υπήρξαν ζευγάρι. Όπως φαίνεται, ωστόσο, ακόμα κι αν μετά από λίγο καιρό χώρισαν είχαν παραμείνει δυο καλοί φίλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα,  όταν η Στέλλα έμαθε την είδηση του θανάτου του Πάνου έτρεξε στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας του για να της συμπαρασταθεί.

Αργά χθες τη νύχτα, η κρητικιά παίκτρια, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Πάνο μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!» έγραψε στο μήνυμα της η Στέλλα Μιζεράκη.