ΑΣΟΕΕ: Το Υπουργείο Παιδείας καταδίκασε τον βανδαλισμό του γραφείου του πρύτανη

«Δεν έχουν καμία θέση στην δημόσια παιδεία τέτοια περιστατικά»


ΕΛΛΑΔΑ
22:55
23/05/2019
ΑΣΟΕΕ: Το Υπουργείο Παιδείας καταδίκασε τον βανδαλισμό του γραφείου του πρύτανη
3
loading

«Κατηγορηματικά» αποδοκίμασε το υπουργείο Παιδείας σήμερα, Πέμπτη, τον βανδαλισμό του γραφείου του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναλυτικά, το υπουργείο αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποδοκιμάζει κατηγορηματικά τον βανδαλισμό του γραφείου του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέτοιες πράξεις βίας και εκφοβισμού είναι απολύτως καταδικαστέες σε μια δημοκρατική κοινωνία και δεν έχουν καμία θέση στην δημόσια παιδεία μας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, ομάδα αγνώστων, με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη και αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar SER 30

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ \'\' ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ \'\' ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΥΣΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ . Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ \'\' ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ \'\' ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ \'\' ΠΛΑΚΩΝΕΙ , ΑΠΟΛΥΕΙ \'\' ΚΑΝΕΙΣ .

  2. avatar spyrospeiratis

    ΤΑ [...] ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ-ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ -ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ Α.Τ.Μ. -ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ Α.Τ.Μ. -ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2008-ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟ 2012. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΦΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 4 ΨΥΧΕΣ.

  3. avatar Σώπα ρε!

    Τα παιδιά ;; Αυτά τα παιδιά ;; Τα παιδιά μας [...] Αυτά οι αδάμαντες - τύφλα να χουν οι Ταλιμπάν ;;!! Μα αυτοί είναι οι αυριανοί υπουργοί , οι διάδοχοι του Τσίπρα ! Μην τους χάσουμε , εεεέ ;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει