Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Ιδεών ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2013 ανοίγει για 32η φορά τις πύλες της από 9 έως 17 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι).

Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.

Ειδικά για φέτος για πρώτη φορά, η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εξοικονόμηση κατ΄οίκον και θεωρώντας την βασικό τομέα ενδιαφέροντος για την ανανέωση σπιτιού, οργανώνει την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ-economy.

Η προνομιακή θέση του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο (Έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας) σε συνδυασμό με την σύγχρονη κατασκευή του και το άνετο και δωρεάν parking στο Avenue, έχουν αναγάγει την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ σε έκθεση θεσμό και εγγυώνται μια διοργάνωση επιτυχημένη, όπως πολύ καλά η ΡΟΜΒΟΣ ξέρει να διοργανώνει.

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ-economy, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.
Ραντεβού λοιπόν στην 32η Έκθεση Ιδεών για πιο όμορφο σπίτι, την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ-economy από 9 έως 17 Φεβρουαρίου στο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές 16:30 έως 21:30
Σαββατοκύριακα 10:30 έως 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Δωρεάν προσκλήσεις στο site της έκθεσης www.epiplo-spiti.com