Συνέχεια στα επεισόδια της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ δόθηκε σήμερα, 1η Απριλίου, ενόψει και ζυμώσεων που γίνονται για το συνέδριο της Συνομοσπονδίας, που έχει προγραμματιστεί για τη Ρόδο, μετά τα όσα συνέβησαν στην Καλαμάτα.

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, μέσα από το κανάλι της στο youtube, αλλά και από τις σελίδες της στα social media, ξεκίνησε μια καμπάνια, «θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ και με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν, ενόψει και του 37ου Συνεδρίου της», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Συνομοσπονδία δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα πέντε βίντεο, υπό τον τίτλο «Τέρμα πια στα ψέματα-Μόνον αλήθειες», τα οποία συνοδεύονται με το τραγούδι των Iron Maiden «No More Lies».

«Το ΠΑΜΕ στοχοποιεί με βία όσους άνδρες και γυναίκες συνδικαλίζονται και έχουν εξελιχθεί στις δουλειές τους. Θέλει εργαζόμενους και εργαζόμενες χωρίς εργασιακή πρόοδο», αναφέρεται σε ένα από τα δύο βίντεο που ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Δείτε το πρώτο βίντεο:

Και το δεύτερο:

Από την πλευρά του, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απάντησε με το δηκτικό σχόλιο πως «η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επέλεξε την Πρωταπριλιά για να ξεκινήσει “καμπάνια αλήθειας”». Και προσθέτει: «Γελάνε και οι… φοίνικες της Ρόδου».

Είχε προηγηθεί το βίντεο από πλευράς ΠΑΜΕ με… Master Chef, μέσω του οποίου τα μέλη του ήθελαν να καταδείξουν τα «μαγειρέματα» -όπως αναφέρουν- από πλευράς ΓΣΕΕ στα πλαίσια του συνεδρίου της.