Βροχές και τοπικές καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, αναμένουμε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, οι οποίες σταδιακά και από τα δυτικά θα εξασθενίσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, -1 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας η ελάχιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά, με ένταση από 5 έως 6 και τοπικά τις βραδυνές ώρες 7 με 8 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι – βορειοδυτικοί, από 6 έως 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από τα νότια, έως και 6 μποφόρ, γρήγορα όμως στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, πολύ ισχυρούς, έως και 10 μποφόρ τοπικά.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…