Το Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης όλων, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του έρχεται ξανά κοντά στα παιδιά με ανάγκη μέσα από ένα «μαγικό» ημερολόγιο γεμάτο ελπίδα!

Το ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων» δημιουργήθηκε από το γνωστό φωτογράφο μόδας Γιώργο Μεστούση και τα έσοδά του θα διατεθούν στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Το ημερολόγιο είναι ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Allou! Fun Park με ξεναγούς διάσημους φίλους του, που ανταποκρίθηκαν με αγάπη και αφιλοκερδώς σε αυτό το κάλεσμα. Στις σελίδες του ποζάρουν οι Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Καβογιάννη, Ορέστης Καρνέζης, Μαρία Κορινθίου Γιώργος Λιανός, Νίνο, Ελένη Πετρουλάκη, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Κατερίνα Τσάβαλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Χανιώτης, Μαριέτα Χουρσαλά. Οι φωτογραφίες του Γιώργου Μεστούση βάζουν τους διάσημους φίλους του Allou! Fun Park να πρωταγωνιστούν σε ονειρικά τοπία με έμπνευση πάντα το πάρκο και παίζουν με τα όρια του ρεαλισμού και της φαντασίας.

Το ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων» θα διατίθεται προς πώληση στο Allou! και στο Kidom. Επίσης θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα όλης της χώρας ως ένθετο στο περιοδικό «Τηλεθεατής».