Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 38ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος εξέδωσε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, η οποία κάνει λόγο για «βίαια γεγονότα» που έλαβαν χώρα «από τις δυνάμεις του ΠΑΜE».

Η ΓΣΕΕ -μεταξύ άλλων- επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ότι, «μαζί με όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και τις ηγεσίες τους, πλην ΠΑΜΕ, θα διασφαλίσουν τη δημοκρατική λειτουργία των συνδικάτων. Οι βιαιότητες, οι αντιδημοκρατικές και αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές, δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αναπάντητες».

Παράλληλα, ζητά άμεσα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και την εργατική τάξη από τα πραγματικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι, το Συνέδριο της ΟΙΥΕ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οδηγήθηκε σε ματαίωση, μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την έναρξή του.

ΠΑΜΕ: Η κατρακύλα της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν έχει πάτο

Τα «βέλη» που εκτόξευσε η ΓΣΣΕ εναντίον του ΠΑΜΕ δεν έμειναν αναπάντητα, με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο να κάνει λόγο για «κατρακύλα της πλειοψηφίας» της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, με αφορμή όσα έγιναν το Σάββατο (23/02), κατά τη διάρκεια του 38ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

«Ο εργοδότης – υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ, ο οποίος ήταν αυτός που έφερε μπράβους, ποινικούς, νονούς της νύχτας στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αντί να έχει μπει στη θέση του, βγάζει απειλητικές ανακοινώσεις ενάντια στα συνδικάτα και στους συνδικαλιστές που παλεύουν καθημερινά να γίνονται  συνέδρια χωρίς εργοδότες, νόθους και μαϊμούδες. Η κατρακύλα δεν έχει πάτο!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με το ΠΑΜΕ να προσθέτει στη δική του ανακοίνωση: «Καλούμε τους εργαζομένους με κάθε μέσον να βρεθούν στην Καλαμάτα την ημέρα έναρξης του συνεδρίου της ΓΣΕΕ».

Σημειώνεται ότι, το Συνέδριο της ΟΙΥΕ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οδηγήθηκε σε ματαίωση, μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την έναρξή του.