Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά καταδίκασε την επίθεση στον σύνδεσμο του Εθνικού

Ως αυτονόητη πράξη χαρακτηρίστηκε σε σχετικό ψήφισμα


ΕΛΛΑΔΑ
18:21
07/02/2019
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά καταδίκασε την επίθεση στον σύνδεσμο του Εθνικού
loading

Στην κατά πλειοψηφία έκδοση ψηφίσματος, με το οποίο καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού, από ομάδα αγνώστων, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, στη διάρκεια χθεσινής του συνεδρίασης.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, έχει ως εξής: «Πριν λίγες ημέρες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς. Η καταδίκη της ενέργειας αυτής είναι μια αυτονόητη πράξη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Η Πολιτεία θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα βίας στην πόλη μας».

Επίσης, κατά την έκδοση του ψηφίσματος και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μειοψήφησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά», Ελπίδα Παντελάκη, η οποία τόνισε ότι συμφωνεί με την καταδίκη τέτοιων παραβατικών φαινομένων απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, αλλά έπρεπε στο ψήφισμα να περιληφθεί και κριτική στην κυβέρνηση, η οποία -όπως είπε- δεν αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει με καταστολή τις εργατικές κινητοποιήσεις και τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των αγροτών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει