Ολονύχτιες προσπάθειες να αποκατασταθεί η κίνηση των τρένων στο τμήμα Λιανοκλάδι – Δομοκός

Κόπηκαν καλώδια ηλεκτροκίνησης και οι αμαξοστοιχίες ακινητοποιήθηκαν


ΕΛΛΑΔΑ
7:43
07/02/2019
Ολονύχτιες προσπάθειες να αποκατασταθεί η κίνηση των τρένων στο τμήμα Λιανοκλάδι - Δομοκός
1
loading

Πολύωρη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες των τρένων στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς το τμήμα ανάμεσα στο Λιανοκλάδι και το Δομοκό παραμένει κλειστό διότι κόπηκαν τα καλώδια ηλεκτροκίνησης.

Από χτες στις 8 το βράδυ και έως σήμερα το πρωί οι επιβάτες των τρένων με κατεύθυνση από τη Λάρισα προς την Αθήνα επιβιβάζονταν σε λεωφορεία στην περιοχή του Δομοκού για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ως το Λιανοκλάδι και από εκεί πάλι με τρένο προς Αθήνα. Αντιστρόφως, οι επιβάτες που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επιβιβάζονταν στο Λιανοκλάδι σε λεωφορεία με κατεύθυνση το Δομοκό για να συνεχίσουν από εκεί με τρένο το ταξίδι τους.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 60 με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη έφτασαν στον προορισμό τους με 5 ώρες καθυστέρηση, ενώ με 4 ώρες καθυστέρηση έφτασαν στον προορισμό τους οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 61, που ήταν το πρώτο τρένο που εγκλωβίστηκε στα κομμένα καλώδια, στην περιοχή του Δομοκού, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όλη τη νύχτα ειδικά συνεργεία προσπαθούσαν να μαζέψουν τα κομμένα καλώδια τα οποία έχουν απλωθεί σε μεγάλο τμήμα της γραμμής και να αποκαταστήσουν τη συγκοινωνία χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Στο τμήμα από το Λιανοκλάδι μέχρι και το Δομοκό δεν υπάρχει ηλεκτροκίνηση της γραμμής, όπως προβλεπόταν στο τέλος του μήνα – το έργο παραδόθηκε πριν από μία εβδομάδα – ενώ είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται κλοπές καλωδίων στη συγκεκριμένη περιοχή.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Stilitis

    Πως κάνετε έτσι μωρέ;
    Μια μπαλαντέζα ήθελαν τα παιδιά και δεν έβρισκαν στον καταυλισμό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει